Aanmelden

E-mail mijn wachtwoord!

Disclaimer

Ondanks de zorg die door Autodata Nederland aan de correcte invoer van gegevens wordt besteed kan Autodata Nederland niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gehouden dat de informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Een deel van de informatie wordt door derden ingevoerd en Autodata Nederland is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de inhoud en/of juistheid van deze informatie. Autodata Nederland is dan ook niet aansprakelijk voor door derden op autodata.nl website geplaatste informatie zoals bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend, mededelingen, prijzen, productspecificaties en/of de gevolgen van transacties die op basis van de op autodata.nl website vermelde informatie zijn verricht.

Indien door derden geplaatste informatie in strijd is met de advertentie voorwaarden voor het plaatsen van die informatie, behoudt Autodata Nederland zich het recht voor om zonder opgave van redenen deze informatie te verwijderen.

Op alle op de Autodata Nederland website aanwezige informatie berust auteursrecht. Het is niet toegestaan om informatie afkomstig van Autodata Nederland zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.

Autodata Nederland zal de autodata.nl website zo veel mogelijk beschikbaar stellen, d.w.z. 24 uur per dag 7 dagen per week, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid van de Autodata Nederland website.

Autodata Nederland behoudt zich het recht voor de Autodata Nederland website alsmede de voorwaarden die op het gebruik daarvan van toepassing zijn aan te passen en/of te wijzigen.